уеб дизайн
уеб дизайн
Уеб сайтът и моята марка
Добрият имидж добавя стойност към предлаганите продукти, увеличава кредита на доверие към фирмата и създава предимство в борбата с конкуренцията.
уеб дизайн
уеб дизайн
уеб дизайн
уеб дизайн
уеб дизайн
Уеб маркетинг

Уебсайтът ви е основа за много маркетингови дейности за промоция онлайн и достигане до настоящи и потенциални клиенти. Ежедневната работа в Интернет и познаването на пазара на Интернет рекламата у нас ни прави надежден и компетентен консултант за маркетирането на вашия сайт.

Онлайн реклами

Интерактивните реклами чрез банери са най-честата форма на онлайн реклами. Те привличат повече посетители към вашия сайт и популяризират търговската марка на компанията.

E-mail маркетинг

Изпращане по електронната поща на специални персонализирани маркетингови послания. Писмата ви могат да бъдат съставяни според предпочитанията на клиентите и данните за техни предишни покупки. Посланията могат да бъдат най-различни - уведомяване за нови продукти и услуги, а също така и специални оферти. 

За конкретна оферта за Вашата реклама в Интернет, моля, попълнете Заявка за онлайн реклама! Повече информация можете да получите и на телефон 02/ 944 22 09 или със запитване на office@yes.bg.