уеб дизайн
уеб дизайн
уеб дизайн клиенти

Изведнъж имаме коренна промяна в работата с интернет. Постоянно получаваме поздравления колко ни е хубав сайта. Може да се каже, че дори печелим повече, защото се записват деца от интернет. Сайта е лесен и удобен за ползване. Щастлива съм с новия ми красив сайт! Благодаря Ви от сърце!

Галя Иванова, Модна агенция Галиано
уеб дизайн
уеб дизайн
уеб дизайн
уеб дизайн
уеб дизайн
уеб дизайн

Колко струва един сайт?

Въпросът – шампион, най-често задаваният от всички въпроси. Не се учудвайте, ако вместо отговор получите от човека, на когото го задавате, въпросник....

Сайтовете могат да бъдат толкова различни, че не е лесно да се изброи дори цялото им многообразие – те биват малки, големи, корпоративни, лични, на организации, портали, информационни, за download, и т.н. и т.н..

Цената на всеки сайт варира в зависимост от обема работа, типа на проекта, времето за изпълнение, техническото решение, графичното решение, решението за подръжка на сайта. Всяко едно от тези решения изисква определени разходи и усилия.

За колко време се прави един сайт?

Създаването на сайт е творческа работа, изисква мислене, работа, време. Едно от предмиствата ни е, че сме изградили динамичен процес на работа и успяваме да се справим и със срокове "за утре".

Как правите сайтове?

Нашите сайтове не са конфекция - не използваме готови решения, а ги създаваме в зависимост от конкретните нужди на всеки клиент. За всеки проект преминаваме през фазите планиране, архитектура, дизайн, програмиране, тестване, пуск. При желание предлагаме и промоция и поддръжка.

Получих изгодна оферта за сайт от моя интернет доставчик / фирмата, която поддържа компютрите в офиса ни / хостинг компания?

Желанието да си добър в едно нещо, намалява възможността да си добър в друго, освен ако някой не ти помогне. Ние правим уеб сайтове.

Защо да избера екипът на вашата уеб агенция пред мой познат?

Ние сме малък, стегнат екип, който разбира от организация, технология и реклама. Ние сме бързи, ефикасни и обръщаме внимание на детайлите. Не си тръгваме в 17:30 часа, защото това е, което обичаме да правим. Не работим с посредници, представители или сложна бюрокрация. Ние и вие сме от един отбор.